Loading

HR Foto

Robert Herenkovics
+36 20 824 2548

Powered by Skobel Ltd.

Sep 01, 2018

Heni & Misi esküvő fotózása

Heni és Misi szívemhez közel álló páros, mivel sok éves fotós pályafutásom során már többször nyílt alkalmam őket fotózni.

Első alkalommal páros fotózás miatt kerestek meg. A jó hangulatú fotózás során kölcsönös szimpátia alakult ki közöttünk, így hamarosan már a jegyes fotózásra kértek időpontot.

Kisvártatva nagy örömhírt közöltek, kisbabát várnak, immáron az újszülött fotózásra készülődtünk.

A 2018-as esküvői szezon keretében ismét találkoztam velük. A menyasszony készülődését Édesapja győri exkluzív lakásában kísértem végig. Innen útunk a Győri Székesegyházba vezetett, ahol egy meghitt templomi szertartás résztvevői lehettünk. Heniék sógornője meglepetése - az Ave Maria elhegedűlése - könnyeket csalt a szemekbe. A szeptember 1-i időjárás nem kedvezett számunkra, így a polgári esküvő helyszíne végül a kerthelyiség helyett az étterem volt. Ezt követően egy felejthetetlen buli vette kezdetét, de nem maradtak el a megható beszédek és a jóízű nevetések sem.

A kreatív fotózásra külön napon kerítettünk sort, így jóval több időt tudtunk szánni a minőségi képek elkészítésére. Ezáltal a párt sem feszélyezte, hogy a násznépet esetleg várakoztatni kell, így sokkal nyugodtabb körülmények között tudtunk dolgozni. Az esküvői kreatív fotózást egy gyönyörű, festői helyszínen - a tatai Cseke-tónál tartottuk. A fények tökéletesek voltak, így rövid időn belül sok felvétel készült az esküvői párról.

Győződjetek meg róla Ti is!